Замовити суші Львів
Обзор: Традиційні суші також можуть подаватися у вигляді «чашки», які наповнюють – вершковим сиром, ікрою, морепродуктами. Також готовлять запечені суші і роли, вегетаріанські види цієї страви і навіть солодкі.
Рейтинг: 1 - количество голосов за статью Рейтинг: 5,0
Публикация: 24.12.2018, в категории "Кулинария и здоровое питание"
Просмотр: эта статья прочитана 2835 раз

Суші: склад, інгредієнти

суші львів   У сучасному світі кордони між культурами і народами стали не такі виразні, як в минулому столітті. Навіть національні страви зараз стають не дивиною із заморської країни, а цілком буденною вечерею або обідом в будь-якій точці земної кулі. Так сталося з традиційними японськими суші, які зараз можна замовити по вигідній ціні через інтернет до дому та офісу.

 Але, незважаючи на те, що суші і їх різновид, роли, набули широкого поширення в усьому світі, мало хто з любителів розбирається в тонкощах цієї страви. Почати можна з самої назви. Згідно японсько-української транскрипційної системи, слово, що позначає цю страву, повинно вимовлятися, як «сусі». Цю назву японці вважають більш правильною, а ось «суші» у них викликає відторгнення. Така вимова в Україні пояснюється тим, що мода на суші прийшла до нас не з Японії, а із Заходу, де японське слово було транскрибовано як «sushi».

Склад и інгредієнти суші

 Творцем цього блюда вважають кухаря Ехей Ханая, який став використовувати сиру рибу і перетворив цю страву в фаст-фуд, так як суші придатні для їжі дуже короткий термін. Це блюдо поширилося по всьому світу і стало дуже популярно. Замовити по вигідній ринковій ціні суші львів можливо в закладі «Кatana». Організація забезпечує доставку суші до дому та офісу в робочий час безкоштовно. Старайтесь замовляти страву завчасно, так як заклад в цьому випадку надає хорошу знижку.

 Суші спочатку подавалися просто у вигляді грудки рису, на який зверху клали шматочок риби, і все це зв’язувалось стрічкою водоростей. Для японців ця страва стала буденною їжею, якою можна перекусити, а в усьому іншому світі – делікатесом, що має безліч різновидів. Основні інгредієнти суші завжди незмінні:

-спеціальний японський рис для суші, що відрізняється підвищеною клейкістю і вариться за певною технологією;

-норі-листя червоних водоростей, за допомогою яких загортається велика частина видів суші;

-соєвий соус (за бажанням, до певних видів суші);

-риба – частіше сира або солона (тунець, лосось або вугор);

-васабі – яскраво зелений соус з гострої на смак рослини Wasabi.

 А ось далі суші розрізняються величезним різноманіттям добавок, начинок і способів скручування. Простому шанувальнику цієї страви досить знати види, які можна спробувати в Україні. Це, звичайно, суші і їх різновид, роли - основна складність для тих, хто планує спробувати їх в перший раз. Варто відзначити, що інгредієнти у них схожі, відрізняється тільки спосіб подачі і приготування. Суші роблять руками – вони являють собою зліплений рис з шматочком риби зверху.

 замовити суші львівРоли традиційно загортають у вигляді рулету, використовуючи для цього спеціальну рогожу. Далі ці два основних види можна розділити на безліч різновидів. Повари організації «Кatana» готовлять різноманітні смачні суші і зможуть задовольнити самих вибагливих замовників. Роли бувають з начинкою всередині і «вивернуті». Ті, в яких начинка і рис знаходяться всередині водоростей норі, у всіх країнах мають назву маки-суші (в Японії макидзуси). Для обсипання часто використовують кунжутне насіння або ікру.

 Традиційні суші також можуть подаватися у вигляді «чашки», які наповнюють – вершковим сиром, ікрою, морепродуктами. Також готовлять запечені суші і роли, вегетаріанські види цієї страви і навіть солодкі. Популярність набирають і нетрадиційні види ролів – з куркою, беконом або іншими видами м'яса. Найпопулярніший рол у багатьох країнах, в тому числі і в Україні – Каліфорнія.

 Він являє собою типовий варіант суші і складається з традиційних інгредієнтів: рису, листів норі, м'якоті авокадо, свіжого крабового м'яса, огірка, сьомги і сиру «Філадельфія». Незважаючи на простоту складу, назва цих ролів стало найбільш пізнаваною у світі.

Як правильно їсти суші?

 Початківців, які незнайомі з цим японським блюдом, цікавить, як же правильно його їсти? Те, що суші обов'язково потрібно їсти паличками – не більше, ніж пережиток минулого. Багато століть тому в Японії руками їли лише бідняки, а знатні люди завжди вживали їжу паличками. Потім звичай трансформувався-знатним чоловікам дозволялося їсти руками, а ось жінкам строго паличками. Існує думка, що чоловіків зобов'язували їсти суші руками, щоб під час відвідування чайного будинку він не втратив голову і не доторкнувся до гейші. Адже забруднене кімоно оцінювалося дуже дорого і могло коштувати чоловікові цілого стану.

Для замовлення суші Львів зателефонуйте:

(098) 205 85 85

(093) 205 85 85

пишіть на скриньку: sushi@katana.lviv.ua

або робить замовлення на офіційному сайті: http://katana.lviv.ua


Получить RSS Еще статьи по теме


 На главную страницу
Как Вы оцениваете эту статью?

Комментарии пользователей

Оставьте свои комментарии
Имя:
Адрес электронной почты:
Комментарии:
Insert Cancel
Полезная информация

14.10.2015
Подготовка к Вознесению. С чего начать?
Важная информация и инструменты, которые можно применять сразу сейчас! Попробуйте все, что считаете необходимым. Применяйте это в своем собственном темпе, однако, будьте последовательны и старательны, и вы почувствуете многие улучшения, такие как ментальное и эмоциональное освобождение. Статья Лизы Ренее С чего начать?

11.10.2015
Что такое Вознесение?
Это основное пособие для начинающих, в котором рассматриваются основное значение и механика «Вознесения» и обсуждаются различные симптомы, с которыми мы, как люди, можем столкнуться в процессе нашего развития. - - Статья Лизы Ренее Что такое Вознесение?

4.10.2015
Расшифровка кириллицы
Поистине, наша азбука дана нам Богом. Какой смысл несут буквы алфавита, размещенные в таблицу 7х7?

1.10.2015
Как вести себя, сталкиваясь в агрессией
Абсолютно железное правило в ситуациях, когда агрессивный человек или падшая сущность стремится вас запугать, состоит в том, чтобы всегда оставаться спокойным и сохранять хладнокровие. - Статья Лизы Ренее Как вести себя, сталкиваясь в агрессией

27.09.2015
Кого и что вы любите?
Этим летом усилилось давление новых уровней скрытой технологии управления сознанием, которая направлена на более сконцентрированные усилия военно-промышленного комплекса и включает в себя сотрудничество вооруженных сил человечества и многих группировок других измерений, управляющих секретной космонавтикой. - Статья Лизы Ренее Кого и что вы любите?

Наиболее эффективный способ охлаждения
Каждый любит в жаркий день выпить холодный напиток. Часто, чтобы его остудить, емкость с напитком ставят на лед. Действительно ли это самый эффективный способ охлаждения?

Инфракрасный пирометр – устройство и принцип работы
Современный инфракрасный пирометр измеряет силу теплового излучения, которое исходит от измеряемого объекта и лежит в интервале между длинами волн инфракрасного излучения и дневного света.




Оцените
Последние статьи

16.10.2015
История военных берцев
Берцы - вид военной обуви, который появился в 1944 году и до сих пор остаётся классикой обуви для военнослужащих по всему миру.

16.10.2015
Покупка автоподъемника – выгодное вложение денежных средств
Для проведения высотных работ покупка автоподъемника станет просто незаменимой. С его помощью можно выполнять поставленные задачи в самых труднодоступных местах, к которым добраться другим способом невозможно.

16.10.2015
Железные входные двери: критерии надежности
В настоящее время железные входные двери устанавливаются практически на каждое жилье – от квартир до частных домов.

15.10.2015
Фундамент на винтовых сваях и другие его разновидности
В основу свайного фундамента входят в качестве основных составляющих отдельные сваи. Потом их мастера перекрывают бетонными или железобетонными плитами.

15.10.2015
Лишение родительских прав отца ребенка
Когда доводится в суде, что ответчик, не имея уважительной причины, больше 6 месяцев не принимает участия в жизни малыша, не хочет выплачивать алименты и есть хоть какое-то документальное подтверждение, то тоже есть смысл говорить о возможном лишении родительских прав.

Партнёрские программы без санкций от поисковых систем
Начиная сотрудничать с какой-либо партнёрской программой, вы должны на сто процентов быть уверены, что не последуют санкции от поисковых систем и ваш сайт не потеряет позиции с посетителями.

Раскрутка сайтов
Раскрутка сайтов довольно сложный процесс и выполнять необходимо его постепенно, переходя от меньшего к большему.