Шкода пива
Обзор: Пиво - це дуже поширений напій у любителів випити щось спиртне. Люди постійно п'ють пиво - коли гуляють на природі, коли дивлячись футбол або інше спортивне подія, п'ють просто для того, щоб поспілкуватися за пивком (це можна робити як вдома, так і у відповідному закладі).
Рейтинг: 4 - количество голосов за статью Рейтинг: 5,0
Публикация: 20.07.2012, в категории "Полезные советы"
Просмотр: эта статья прочитана 7528 раз

Шкода пива

Шкода пива  Пиво - це дуже поширений напій у любителів випити щось спиртне. Люди постійно п'ють пиво - коли гуляють на природі, коли дивлячись футбол або інше спортивне подія, п'ють просто для того, щоб поспілкуватися за пивком (це можна робити як вдома, так і у відповідному закладі). Люди п'ють пиво, коли знаходяться одні, так і у веселій компанії, як вдома, так і на роботі. Тих, хто п'є пиво, не особливо хвилює питання шкідливого впливу пива на організм, і вони не хочуть позбавляти себе такого задоволення, хоча про шкоду пива їм вже нагадує напис на будь пивний рекламі про те, що надмірне вживання пива шкодить вашому здоров'ю. Здорово придумали рекламодавці, використовуючи слово «надмірне». Значить, що пити пиво трохи можна без шкоди. Але це не так.

 Люди, починаючи пити пиво потроху, з часом починають пити багато, адже вони звикли до малій кількості пива і воно не дає їм такого ж відчуття, як і раніше. Таким чином, люди підвищують дозу, купуючи більше пива. Пивні компанії від цього виграють, отримуючи більше прибутку. Пиво викликає швидке звикання (в 4 рази швидше, ніж від інших міцних алкогольних напоїв). Пивний алкоголізм - так називають хворобу, пов'язану з вживання пива. Є просто алкоголізм, а є різновид його - пивний алкоголізм. І пиво, навіть небезпечніше, міцних спиртних напоїв. Тому, що саме з вживання пива багато підлітків і починають вживати алкоголь. Пиво шкодить нашому організму. Від вживання цього напою виникають проблеми з серцем, шлунком, печінкою, нирками. Також пиво знищує клітини головного мозку, як і будь-який алкогольний напій (читати про шкоду алкоголю), призводить чоловіків до імпотенції, а жінок до безпліддя.

Вплив пива на головний мозок
У пиві міститься спирт. Його вміст коливається від 1.5 до 14%. Правда, якщо в пиві багато спирту, а в особливості 10-14%, то фортеця цього напою можна порівняти з вином, і від більшого вмісту спирту і шкоди більше буде. Як відомо, спирт вбиває клітини головного мозку, які вмираючи, потрапляють в кров, за якою переносяться в нирки, де відбувається їх фільтрація, і вже потім виводяться із сечею. Тому можна сказати, що ті, хто п'є пиво, мочаться клітинами головного мозку.

Вплив пива на серце
Від пива серце дуже сильно страждає. Якщо регулярно вживати пиво, то серце збільшується в розмірах, стає слабким і в'ялим, і погано справляється зі своєю головною функцією - перекачуванням крові по організму. Подібне збільшення розмірів серця називають синдромом «бичачого серця» або «баварського серця» або «пивного серця». Від того, що збільшилися розміри серця, у людини з'являються проблеми з підвищеним тиском, що може привести до ішемічної хвороби і серцевої недостатності. У хокеїста Олексія Черепанова, який погано себе відчув під час хокейного поєдинку, а вже помер в лікарні, було, як раз виявлено подібне збільшення розмірів серця. А хлопцеві було всього 19 років. У пиві міститься кобальт, який призводить до запальних процесів в серці і в шлунку. Великої шкоди пива виникає також від вживання великих порцій пива, а також від його насиченості вуглекислим газом. Коли пиво, потрапляє в організм, то воно швидко переповнює кровоносні судини, що в підсумку призводить до розширення меж серця і до варикозного розширення вен.

Вплив пива на шлунок
Пиво, будучи продуктом бродіння, роз'їдає слизову оболонку шлунка, а також його вживання (особливо часте) призводить до надмірної виробленню шлункового соку, що ще більше погіршує ситуацію. З часом травлення стає неповноцінним, оскільки під впливом пива погано починають працювати залози, що виробляють шлунковий сік. Тому, що надходить в організм їжа, погано перетравлюється (перетравлюється не повністю), що може привести до хронічного гастриту, яким страждають 90% людей, які вживають пиво. Страждає від пива і підшлункова залоза, в якій порушується процес розщеплення поживних речовин.

Вплив пива на нирки.
Від пива, порушення спостерігаються в кислотно-лужний баланс організму. Щоб привести кислотно-лужний баланс в нормальний стан нирки починаються в 2-3 рази інтенсивніше працювати. Тому бажання сходитися в туалет у тих, хто п'є цей хмільний напій, швидко виникає. Посилене сечовиділення, викликане шкідливим впливом пива на нирки називають-поліурія. Якщо часто пити пиво, то існує великий ризик зменшення розмірів судин в нирках і ризик крововиливу в нирки. У людей, які постійно п'ють пиво, не беруть донорську нирку - це цікавий факт, що говорить про шкідливий вплив пива на нирки. Не даремно, тим людям, у яких спостерігаються якісь хвороби з нирками, лікарі повністю радять відмовитися від вживання спиртних напоїв.

Вплив пива на печінку
Навіть від вживання пива, а не тільки міцних спиртних напоїв, може бути надано шкідливий вплив на печінку. Шкода пива на печінка не менше, ніж навіть виникає шкоду від вживання горілки або коньяку. Лікарі підрахували, що якщо людина в тиждень буде випивати 10 літрів пива, то в 85% випадків (дуже високий відсоток) у нього незабаром виникнуть серйозні проблеми з печінкою, це навіть може привести до цирозу і гепатиту печінки. Але навіть і невелика кількість пива змушує печінку приділяти більше увагу очищенню організму від впливів цього напою, забуваючи про боротьбу з іншими шкідливими речовинами, що потрапляють в організм.

Вплив пива на чоловіків і жінок
Вище вже було зазначено, що від вживання пива чоловіки стають імпотентами (для цього потрібно 15-17 років пити пиво), а жінки стають не здатними завагітніти.
У пиві міститься жіночий статевий гормон - фітоестроген. Тому регулярне вживання пива призводить до порушень природного гормонального балансу, як у чоловіків (у яких скорочується вироблення тестостерону - чоловічого статевого гормону), так і у жінок, у яких починаються важкі ендокринні порушення. Чим раніше жінка долучається до пива, тим менше у неї шансів народити дитину. Вплив пива на чоловіків полягає в тому, що змінюється зовнішній вигляд чоловіка: кількість волосся на обличчі і тілі зменшується, тембр голосу стає більш високим (жіночим), жирові відкладення в області живота збільшуються, і з'являється пивний живіт. Чоловіки стають більш млявими, а з часом можуть стати і імпотентами.


Получить RSS Еще статьи по теме


 На главную страницу
Как Вы оцениваете эту статью?

Комментарии пользователей

Оставьте свои комментарии
Имя:
Адрес электронной почты:
Комментарии:
Insert Cancel
Полезная информация

14.10.2015
Подготовка к Вознесению. С чего начать?
Важная информация и инструменты, которые можно применять сразу сейчас! Попробуйте все, что считаете необходимым. Применяйте это в своем собственном темпе, однако, будьте последовательны и старательны, и вы почувствуете многие улучшения, такие как ментальное и эмоциональное освобождение. Статья Лизы Ренее С чего начать?

11.10.2015
Что такое Вознесение?
Это основное пособие для начинающих, в котором рассматриваются основное значение и механика «Вознесения» и обсуждаются различные симптомы, с которыми мы, как люди, можем столкнуться в процессе нашего развития. - - Статья Лизы Ренее Что такое Вознесение?

4.10.2015
Расшифровка кириллицы
Поистине, наша азбука дана нам Богом. Какой смысл несут буквы алфавита, размещенные в таблицу 7х7?

1.10.2015
Как вести себя, сталкиваясь в агрессией
Абсолютно железное правило в ситуациях, когда агрессивный человек или падшая сущность стремится вас запугать, состоит в том, чтобы всегда оставаться спокойным и сохранять хладнокровие. - Статья Лизы Ренее Как вести себя, сталкиваясь в агрессией

27.09.2015
Кого и что вы любите?
Этим летом усилилось давление новых уровней скрытой технологии управления сознанием, которая направлена на более сконцентрированные усилия военно-промышленного комплекса и включает в себя сотрудничество вооруженных сил человечества и многих группировок других измерений, управляющих секретной космонавтикой. - Статья Лизы Ренее Кого и что вы любите?

Наиболее эффективный способ охлаждения
Каждый любит в жаркий день выпить холодный напиток. Часто, чтобы его остудить, емкость с напитком ставят на лед. Действительно ли это самый эффективный способ охлаждения?

Инфракрасный пирометр – устройство и принцип работы
Современный инфракрасный пирометр измеряет силу теплового излучения, которое исходит от измеряемого объекта и лежит в интервале между длинами волн инфракрасного излучения и дневного света.




Оцените
Последние статьи

16.10.2015
История военных берцев
Берцы - вид военной обуви, который появился в 1944 году и до сих пор остаётся классикой обуви для военнослужащих по всему миру.

16.10.2015
Покупка автоподъемника – выгодное вложение денежных средств
Для проведения высотных работ покупка автоподъемника станет просто незаменимой. С его помощью можно выполнять поставленные задачи в самых труднодоступных местах, к которым добраться другим способом невозможно.

16.10.2015
Железные входные двери: критерии надежности
В настоящее время железные входные двери устанавливаются практически на каждое жилье – от квартир до частных домов.

15.10.2015
Фундамент на винтовых сваях и другие его разновидности
В основу свайного фундамента входят в качестве основных составляющих отдельные сваи. Потом их мастера перекрывают бетонными или железобетонными плитами.

15.10.2015
Лишение родительских прав отца ребенка
Когда доводится в суде, что ответчик, не имея уважительной причины, больше 6 месяцев не принимает участия в жизни малыша, не хочет выплачивать алименты и есть хоть какое-то документальное подтверждение, то тоже есть смысл говорить о возможном лишении родительских прав.

Партнёрские программы без санкций от поисковых систем
Начиная сотрудничать с какой-либо партнёрской программой, вы должны на сто процентов быть уверены, что не последуют санкции от поисковых систем и ваш сайт не потеряет позиции с посетителями.

Раскрутка сайтов
Раскрутка сайтов довольно сложный процесс и выполнять необходимо его постепенно, переходя от меньшего к большему.