Відбілюючі смужки для зубів
Обзор: Зараз модно ходити з білосніжною посмішкою - вона піднімає настрій, як оточуючим, так і самому власникові даної посмішки.
Рейтинг: 1 - количество голосов за статью Рейтинг: 5,0
Публикация: 20.07.2012, в категории "Полезные советы"
Просмотр: эта статья прочитана 2487 раз

Відбілюючі смужки для зубів

Відбілюючі смужки для зубів  Зараз модно ходити з білосніжною посмішкою - вона піднімає настрій, як оточуючим, так і самому власникові даної посмішки. Така усмішка здатна допомогти досягненню успіху в особистому житті, в кар'єрі та бізнесі. Мати білосніжну усмішку прагнуть все. Щоб відбілити зуби, існують безліч способів і один із сучасних способів - це відбілюючі смужки для зубів - це інноваційна розробка в сфері відбілювання зубів. До відвідування стоматологів деякі люди відносять досить негативно і тому вважають за краще вибілювати зуби будинку. Слід сказати, що часто самостійне відбілювання зубів призводить до шкідливого впливу на самі зуби, викликаючи частенько кислотне травлення емалі.

 Різноманітні методики з'являються в останні роки, які спрямовані на зміну кольору емалі, і одна з таких методик, це спеціальні смужки, які дозволяють добиватися неповторних і унікальних результатів у справі відбілювання зубів. Купуючи відбілюючі смужки для зубів вам надається безліч переваг і унікальний шанс отримати білосніжні зуби. Такий вплив на емаль володіє стійким ефектом, безпекою застосування, простотою і швидкістю. Смужками, які зверху покриті спеціальною плівкою, яка містить гель, користуватися дуже легко - треба просто зняти плівку і наклеювати смужки кожен день на емаль зубів на 30-60 хвилин. Процедуру робити протягом тижня.

 Переваги отбеливаючих смужок для зубів
У порівнянні з іншими способами відбілювання зубів, використовуваними в стоматології, у відбілюючих смужок, які зроблять ваші зуби білосніжними, є ряд переваг. По-перше, даний спосіб вельми ефективний, і можна самостійно використовувати смужки для відбілювання, без участі якого б то не було фахівця. По-друге, помітні результати старань вже буде видно на 3 день використанні смужок - зубна емаль освітлиться на 3-4 тони. По-третє, ефект відбілювання за допомогою вибілюючих смужок тримається досить довгий час. По-четверте, безпека даного виду відбілювання для структури ваших зубів. По-п'яте, вибілювати можна як верхні, так і нижні зуби, що призведе до того, що всі ваші зуби будуть білосніжного, натурального кольору.

Як правильно користуватися отбеливаючими смужками?
Люди, постійно використовують смужки для відбілювання, повинні знати правила їх застосування. Не є обов'язковим тримання отбеливаючих смужок довше зазначеного терміну. Застосування смужок більш тривалий час може призвести до підвищеної чутливості зубів до кислої, холодної і гарячої їжі. Коли на зубах знаходяться відбілюючи смужки не можна пити, курити, говорити і ковтати смужки теж не можна. Смужки не повинні потрапляти на ваш одяг - стежте за цим. При застосуванні отбеливаючих смужок, особливо при першому їх використанні, може виникнути такий ефект, як збільшення чутливості емалі і роздратування ясен. Слід знати, що це явище тимчасове і хвилюватися, бігти відразу ж до лікаря не варто. При подальшому використанні смужок цей ефект повинен зникнути. Також слід знати, що смужки для відбілювання зубів призначені тільки для натуральної емалі, і поліпшити колір вінірів або штучних коронок вони не здатні. Брекети вибілювати за допомогою смужок не варто - це пусте заняття, яке призведе тільки до того, що ваші зуби будуть нерівномірно вибілені.

 Ще один фактор, який говорить на користь використання відбілюючих смужок для зубів - це їх делікатне дію на протези і пломби. За допомогою вибілюючих смужок ви відбілити емаль, що зробить вашу посмішку більш відкритою і чарівною. Звичайно, можна обійтися і без всяких процедур, щоб мати білосніжні зуби. Але тоді потрібно звернути пильну увагу до того, чим ви харчуєтеся. Так, наприклад, кава і чай змушують колір ваших зубів тьмяніти, фарбують їх у свій колір і тому після частого вживання чаю, кави, зуби вже не такі білосніжні. Часом просто потрібно відмовитися від чаю, кави, інших напоїв, фарбувальних зуби, від деякої їжі, побільше є свіжих фруктів, овочів, свіжу зелень і можна мати білосніжні зуби без всяких процедур. Але не всі готові відмовити таким задоволенням, як чай і іншим, тому без відбілювання їм не обійтися, якщо хочуть мати білосніжну посмішку, і як варіант - це використовувати відбілюючі смужки для зубів.


Получить RSS Еще статьи по теме


 На главную страницу
Как Вы оцениваете эту статью?

Комментарии пользователей

Оставьте свои комментарии
Имя:
Адрес электронной почты:
Комментарии:
Insert Cancel
Полезная информация

14.10.2015
Подготовка к Вознесению. С чего начать?
Важная информация и инструменты, которые можно применять сразу сейчас! Попробуйте все, что считаете необходимым. Применяйте это в своем собственном темпе, однако, будьте последовательны и старательны, и вы почувствуете многие улучшения, такие как ментальное и эмоциональное освобождение. Статья Лизы Ренее С чего начать?

11.10.2015
Что такое Вознесение?
Это основное пособие для начинающих, в котором рассматриваются основное значение и механика «Вознесения» и обсуждаются различные симптомы, с которыми мы, как люди, можем столкнуться в процессе нашего развития. - - Статья Лизы Ренее Что такое Вознесение?

4.10.2015
Расшифровка кириллицы
Поистине, наша азбука дана нам Богом. Какой смысл несут буквы алфавита, размещенные в таблицу 7х7?

1.10.2015
Как вести себя, сталкиваясь в агрессией
Абсолютно железное правило в ситуациях, когда агрессивный человек или падшая сущность стремится вас запугать, состоит в том, чтобы всегда оставаться спокойным и сохранять хладнокровие. - Статья Лизы Ренее Как вести себя, сталкиваясь в агрессией

27.09.2015
Кого и что вы любите?
Этим летом усилилось давление новых уровней скрытой технологии управления сознанием, которая направлена на более сконцентрированные усилия военно-промышленного комплекса и включает в себя сотрудничество вооруженных сил человечества и многих группировок других измерений, управляющих секретной космонавтикой. - Статья Лизы Ренее Кого и что вы любите?

Наиболее эффективный способ охлаждения
Каждый любит в жаркий день выпить холодный напиток. Часто, чтобы его остудить, емкость с напитком ставят на лед. Действительно ли это самый эффективный способ охлаждения?

Инфракрасный пирометр – устройство и принцип работы
Современный инфракрасный пирометр измеряет силу теплового излучения, которое исходит от измеряемого объекта и лежит в интервале между длинами волн инфракрасного излучения и дневного света.




Оцените
Последние статьи

16.10.2015
История военных берцев
Берцы - вид военной обуви, который появился в 1944 году и до сих пор остаётся классикой обуви для военнослужащих по всему миру.

16.10.2015
Покупка автоподъемника – выгодное вложение денежных средств
Для проведения высотных работ покупка автоподъемника станет просто незаменимой. С его помощью можно выполнять поставленные задачи в самых труднодоступных местах, к которым добраться другим способом невозможно.

16.10.2015
Железные входные двери: критерии надежности
В настоящее время железные входные двери устанавливаются практически на каждое жилье – от квартир до частных домов.

15.10.2015
Фундамент на винтовых сваях и другие его разновидности
В основу свайного фундамента входят в качестве основных составляющих отдельные сваи. Потом их мастера перекрывают бетонными или железобетонными плитами.

15.10.2015
Лишение родительских прав отца ребенка
Когда доводится в суде, что ответчик, не имея уважительной причины, больше 6 месяцев не принимает участия в жизни малыша, не хочет выплачивать алименты и есть хоть какое-то документальное подтверждение, то тоже есть смысл говорить о возможном лишении родительских прав.

Партнёрские программы без санкций от поисковых систем
Начиная сотрудничать с какой-либо партнёрской программой, вы должны на сто процентов быть уверены, что не последуют санкции от поисковых систем и ваш сайт не потеряет позиции с посетителями.

Раскрутка сайтов
Раскрутка сайтов довольно сложный процесс и выполнять необходимо его постепенно, переходя от меньшего к большему.