Як правильно засмагати в солярії?
Обзор: Солярій зручний тим, що в ньому можна придбати гарний бронзовий загар в будь-який час року - в холодну пору року, коли сонце не особливо сильно пригріває своїм теплом і навіть в жаркий час
Рейтинг: 0 - количество голосов за статью
Публикация: 19.06.2014, в категории "Полезные советы"
Просмотр: эта статья прочитана 2109 раз

Як правильно засмагати в солярії?

Солярій   Солярій зручний тим, що в ньому можна придбати гарний бронзовий загар в будь-який час року - в холодну пору року, коли сонце не особливо сильно пригріває своїм теплом і навіть в жаркий час, коли ритм життя і робота просто не дають можливості (наприклад, немає багато вільного часу), щоб засмагати на сонці. Користь від солярію наступна:

1.Шкірі надається приємний загорілий відтінок.
2.Досягається хороший косметичний та лікувальний ефект: шкіра очищується, м'язи прогріваються, і тому ми розслабляємося, легкі знезаражуються. Це відбувається через те, що енергія світла благотворно впливає на процеси, що протікають в організмі. Наприклад, поліпшується обмін речовин.
3. Синтезується вітамін D. А від змісту даного вітаміну в нашому тілі залежить засвоєння кальцію. І тому знижується ризик появи такого захворювання, як остеопороз, який і виникає через втрату організмом кальцію.
4. Допомагає імунітету справити з великою кількістю інфекцій.
5. Попереджає рак, знижує ризик виникнення гіпертонії, а також бореться з такими недугами, як випадання волосся, вугри, псоріаз.

Кому не можна засмагати в солярії?
Перед відвідуванням солярію потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем. Адже є чимало ситуацій, при яких протипоказано відвідування солярію. Доведеться, наприклад, забути про солярій при таких хворобах, як: цукровий діабет, гіпертонія, захворювання щитовидки, туберкульоз, дерматит, захворювання печінки. У разі загострення хвороб легенів або шлунково-кишкового тракту потрібно перенести загар в солярії на інший час. Також перенести час засмаги слід, якщо ви в даний момент приймаєте антибіотики, транквілізатори або антидепресанти. Медики не раджу відвідувати солярії вагітних жінок, а також під час годування дитини грудьми і в критичні дні. Якщо є проблеми з родимками, наприклад, ви помітили, що вони стали збільшуватися в розмірі, то варто сходити на прийом до онколога.

Як правильно засмагати в солярії? - Деякі правила.
Існують два основні види солярію - вертикальні і горизонтальні. І у всіх є свої мінуси і плюси. Плюси вертикальних соляріїв в тому, що 1) вони гігієнічніше горизонтальних, оскільки немає зіткнення із загальною лавою, 2) під час засмаги ви можете здійснювати рухи і навіть танцювати, якщо бажаєте, 3) краще загоряють боки і верхня частина тіла. Плюси горизонтальних соляріїв в тому, що 1) є окремі лампи для різних ділянок шкіри. Залежно від типу шкіри можна регулювати потужність ламп. 2) на відміну від вертикального солярію, в горизонтальному ноги, нижче коліна, набагато краще загоряють. Перед відвідуванням вертикального або горизонтального соляріїв слід дізнатися про те, які лампи там стоять.

 Якщо лампи ще не використовувалися більше 20 годин і вони зовсім нові, то потрібно буде зменшити час сеансу. При відвідуванні солярію важливо, щоб там працювали професійні співробітники, які допоможуть розібратися і з апаратом і з питаннями, пов'язаними з косметикою. Якщо ви бажаєте не тільки швидко засмагнути в солярії, але і зберегти свою шкіру здоровою, потрібно попросити пред'явити вам сертифікат ультрафіолетового випромінювання. Потрібно знайти там відсоток ультрафіолетових променів типу B. Воно не повинно перевищувати 0,7% для ніжної блідої шкіри. І не повинно перевищувати 2,4% для смаглявої шкіри. Для засмаги в солярії бажано використовувати спеціальний крем, який можна придбати в самому солярії, який мають ту ж марку, що і сам солярій. Це можна зробити, як правило, в будь-якому салоні. Звичайна сонцезахисна косметика для солярію не годиться. Цей спеціальний крем слід нанести на все тіло перед відвідуванням солярію.

 У захисті потребує не тільки шкіра, але й очі, які потрібно захистити хорошими очками. Окуляри не повинні пропускати ультрафіолет. Не підійдуть звичайні пластикові лінзи. Якщо ви користуєтеся контактними лінзами, то перед сеансом засмаги в солярії їх слід видалити. Захищати також потрібно і груди. Спеціальними наклейками можна закрити її соски. Ці наклейки можна придбати у консультантів салону. З обличчя слід ретельно видалити всю косметику і гігієнічною помадою з UV фільтром змастити губи. Можна на губи нанести спеціальний бальзам. Для захисту волосся накиньте на них рушник, або пов'яжіть бандану, або одягніть шапочку. Інакше волосся в солярії можуть вигоріти, а там вони вигорають не менше, ніж під палючими променями сонця. Слід зняти всі наявні прикраси. Перед самим походом в солярій не слід приймати душ з милом.

 Адже шкіра, позбавлена захисного шару, легко пересихає і більше схильна до опіків. До кінця сеансів в солярії слід відкласти походи в сауну та лазню, пілінг шкіри обличчя і тіла. В день відвідин солярію не слід гуляти під жарким сонцем. Якщо у вас на тілі є татуювання, то її слід чимось прикрити, так як деякі барвники при опроміненні можуть викликати алергію, або потьмяніти. Якщо ви давно не загоряли або в перший раз прийшли в солярій, то максимум вам там можна перебувати - 7 хвилин. Зазвичай перший сеанс триває від 3 до 5 хвилин, а наступні сеанси поступово збільшують до 10-20 хвилин. Перерва у відвідуванні солярію повинен бути не менше 24 годин. Оптимальний перерву - один-два дня.

 Для придбання хорошого помітного засмаги потрібно близько 10 сеансів, зате потім, щоб підтримувати результат, можна буде ходити в солярій раз на тиждень. Після відвідування солярії потрібно відновити енергетику організму, адже коли ви засмагали, завдяки посиленню обміну речовин під впливом УФ - променів було витрачено багато енергії. Тому після засмаги в солярії слід відпочити і розслабитися, випити зелений чай або вітамінний сік, зменшити фізичне навантаження. І не забудьте зволожити шкіру.


Получить RSS Еще статьи по теме


 На главную страницу
Как Вы оцениваете эту статью?

Комментарии пользователей

Оставьте свои комментарии
Имя:
Адрес электронной почты:
Комментарии:
Insert Cancel
Полезная информация

14.10.2015
Подготовка к Вознесению. С чего начать?
Важная информация и инструменты, которые можно применять сразу сейчас! Попробуйте все, что считаете необходимым. Применяйте это в своем собственном темпе, однако, будьте последовательны и старательны, и вы почувствуете многие улучшения, такие как ментальное и эмоциональное освобождение. Статья Лизы Ренее С чего начать?

11.10.2015
Что такое Вознесение?
Это основное пособие для начинающих, в котором рассматриваются основное значение и механика «Вознесения» и обсуждаются различные симптомы, с которыми мы, как люди, можем столкнуться в процессе нашего развития. - - Статья Лизы Ренее Что такое Вознесение?

4.10.2015
Расшифровка кириллицы
Поистине, наша азбука дана нам Богом. Какой смысл несут буквы алфавита, размещенные в таблицу 7х7?

1.10.2015
Как вести себя, сталкиваясь в агрессией
Абсолютно железное правило в ситуациях, когда агрессивный человек или падшая сущность стремится вас запугать, состоит в том, чтобы всегда оставаться спокойным и сохранять хладнокровие. - Статья Лизы Ренее Как вести себя, сталкиваясь в агрессией

27.09.2015
Кого и что вы любите?
Этим летом усилилось давление новых уровней скрытой технологии управления сознанием, которая направлена на более сконцентрированные усилия военно-промышленного комплекса и включает в себя сотрудничество вооруженных сил человечества и многих группировок других измерений, управляющих секретной космонавтикой. - Статья Лизы Ренее Кого и что вы любите?

Наиболее эффективный способ охлаждения
Каждый любит в жаркий день выпить холодный напиток. Часто, чтобы его остудить, емкость с напитком ставят на лед. Действительно ли это самый эффективный способ охлаждения?

Инфракрасный пирометр – устройство и принцип работы
Современный инфракрасный пирометр измеряет силу теплового излучения, которое исходит от измеряемого объекта и лежит в интервале между длинами волн инфракрасного излучения и дневного света.




Оцените
Последние статьи

16.10.2015
История военных берцев
Берцы - вид военной обуви, который появился в 1944 году и до сих пор остаётся классикой обуви для военнослужащих по всему миру.

16.10.2015
Покупка автоподъемника – выгодное вложение денежных средств
Для проведения высотных работ покупка автоподъемника станет просто незаменимой. С его помощью можно выполнять поставленные задачи в самых труднодоступных местах, к которым добраться другим способом невозможно.

16.10.2015
Железные входные двери: критерии надежности
В настоящее время железные входные двери устанавливаются практически на каждое жилье – от квартир до частных домов.

15.10.2015
Фундамент на винтовых сваях и другие его разновидности
В основу свайного фундамента входят в качестве основных составляющих отдельные сваи. Потом их мастера перекрывают бетонными или железобетонными плитами.

15.10.2015
Лишение родительских прав отца ребенка
Когда доводится в суде, что ответчик, не имея уважительной причины, больше 6 месяцев не принимает участия в жизни малыша, не хочет выплачивать алименты и есть хоть какое-то документальное подтверждение, то тоже есть смысл говорить о возможном лишении родительских прав.

Партнёрские программы без санкций от поисковых систем
Начиная сотрудничать с какой-либо партнёрской программой, вы должны на сто процентов быть уверены, что не последуют санкции от поисковых систем и ваш сайт не потеряет позиции с посетителями.

Раскрутка сайтов
Раскрутка сайтов довольно сложный процесс и выполнять необходимо его постепенно, переходя от меньшего к большему.